Jeg sparer ikke kalorier for en hver pris!

Jeg vil spise det jeg liker!

For meg er det helt feil tankegang å spare 50 kcal på å velge en «lettere» is, hvis den isen ikke gir meg en god opplevelse. Da hopper jeg heller over, eller spiser den isen jeg har lyst på, og avpasser mengde og hyppighet deretter. Jeg kaster ikke bort kalorier på hva som helst!

Tine lanserte iskaffe uten tilsatt sukker nå i mai. Men da jeg smakte den, falt den dessverre ikke i smak. Da gidder ikke jeg å spare 9 g tilsatt sukker ved å velge Iskaffe med stevia når den ga meg en negativ smaksopplevelse. Da fortsetter jeg med iskaffe latte og styrer igjen mengde og hyppighet deretter. Det er det totale kostholdet over tid som er avgjørende. Ikke enkeltmatvarer.

«Det finnes ikke usunn mat, bare usunne mengder»

IMG_1148

 

Foto: Camilla Andersen

Kommentarer

  1. Cathrine sier

    Du aner ikke hvor godt det var å lese! Alltid fokuseres det på å velge det «lette» alternativet, ikke på å heller begrense seg! Tror dette også kan være med å gjøre folk tyngre, for når man velger det produktet som har færre kalorier er det lett å spise det oftere… Og da kanskje det utgjør fler kalorier tilsammen 🙂

    -Cathrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Current day month ye@r *