Lunsj på kroppens premisser

I dag har vi laget en to retters lunsj på SomeBody-kontoret. Som bestod i en enkel salat med bønner og smoothie-is til dessert. Eneste forberedelsen jeg måtte huske, var å legge en banan i fryseren i går.

Lunsjsalat med bønner

2 porsjoner

2 små gulrøtter
1 avokado
2 tomater
200 g kidneybønner
2-4 ss rød pesto

Skrell gulrøttene og skjær skiver på langs med skrelleren. Dekk tallerkenen med gulrot-strimler. Kutt avokado og tomat i skiver og ha over gulrøttene. Topp med bønner og pesto. Du kan også ha litt olivenolje og urtesalt over om du ønsker.

IMG_3311

 

 

 

 

 

 

Smoothie-is

1 frossen banan
5 dl frosne bær (bland gjerne flere typer)
1 dl vann

Vi brukte skogsbær og jordbær. Grunnen til at bananen skal være frossen er fordi det er med på å gi is-konsistensen. Tin bærene på benken i 20 minutter før du blander alt sammen i en blender og kjører til glatt konsistens.

Oppskriften rekker nok til 4 porsjoner

IMG_3314

 

 

 

 

 

 

 

Deilig å ha gjort unna dagens gode gjerning 🙂

God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Current day month ye@r *