Mine bøker

I 2012 kom jeg ut med min første bok, «Mathjelpen for foreldre», hvor jeg var medforfatter sammen med ernæringsprofessor, Rune Blomhoff. Boken er et samarbeid mellom Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker og Kagge forlag, og ble gitt i gave til alle 1. klassinger i hele landet dette året. Boken inneholder over 100 oppskrifter til alle døgnets måltider, tips og ideer, samt et kapittel med teori om ernæring.

Boken koster 113 kr og kan kjøpes hos Tanum

IMG_0462

I 2013 kom jeg ut med min egen bok «Oppskrift på sunne barn» utgitt på Stenersens forlag. Dette er ikke først og fremst en kokebok, men en teoretisk bok hvor jeg skriver om barn og overvekt, allergi, immunforsvar og andre tema jeg er opptatt av. Boken har et eget kapittel som heter «Kunsten å være streng» og «klart vi må kose oss». Jeg skriver også om hvordan vi tror vi bestemmer selv når vi handler, men at vi egentlig er styrt av psykologiske triks fra butikkene, som hylleplassering og «gode tilbud». Du finner også oppskrifter i boken på «hvordan gjøre det søte sunnere».

«Jeg håper flest mulig foreldre kjøper denne boken»
Benedicte, TV8

«Oppskrift på sunne barn» er en fornøyelse å lese, så bestill boken direkte fra meg ved å sende mail til camilla@somebody.no.

Boken kan også kjøpes hos Tanum

Sunne barn_forside